Het dagboek van een muts

bookxgeek muts.jpg

Hoi!

In mijn vorige blogpost had ik het over Het leven van een loser, en Het dagboek van een muts komt eigenlijk op hetzelfde neer. Het verschil is alleen dat Het dagboek van een muts meer voor meisjes bedoeld is. Het leven van een loser is meer voor jongens bedoeld, maar ik vond het toch erg leuk, ondanks dat ik een meisje ben.

Het dagboek van een muts gaat over een meisje, met een heel irritant zusje. Je weet wel, zo’n zusje wat zonder het te vragen je spullen leent, waaronder dus ook je wekker, die je gezet had omdat je vroeg je bed uit moet voor school. Ook is haar vader een ongediertebestrijder, en daar schaamt ze zich voor. Hij heeft niet alleen een ongediertebestrijdingsbedrijf, maar hij heeft ook nog eens een gigantische kakkerlak op het dak van zijn auto.

Nikki gaat naar een hele dure school. Haar ouders hebben daar speciaal voor gespaard, omdat ze het niet zo breed hebben thuis. Nikki wil er graag bij horen op school, maar als je vader een kakkerlak op zijn auto heeft gaat dat wat moeilijk.

En dan moet ze ook nog dealen met MacKenzie, de grootste bitch van de school, en haar crush op de populaire Brandon…

Het dagboek van een muts is grappig, romantisch, herkenbaar (voor mij wel tenminste) en gewoon heel leuk!

Dit boek is ook eigenlijk voor 10 jaar en ouder bedoeld, maar als je het als 16-jarige wilt lezen kan dat best, hoor. In de winkel gewoon even zeggen dat het voor je nichtje is ;).

Veel leesplezier!

xx Boogeek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s