De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

100 jarige man.jpg

Hoi!

Normaal heb ik het vooral over Young Adult boeken, maar dit boek is officieel voor volwassenen bedoeld. Ik zeg officieel, omdat ik het op mijn 14e heb gelezen, en ik vond het niet moeilijk. Ik vond het ook een erg leuk boek, ondanks dat ik nog lang geen volwassene was. Niet dat ik dat nu wel ben, maar daar gaat het nu niet om.

‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’ gaat over een man van 100 die uit het raam van het bejaardentehuis klimt en verdwijnt. (No shit, Sherlock). Onderweg maakt hij allemaal avonturen mee, en maakt hij vrienden, onder andere met een president.

‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’ is een heel grappig boek. Het had ook best een Young Adult boek kunnen zijn, hoewel er wel erg veel geschiedenis in naar voren komt, dat is in Young Adult boeken meestal niet zo.

Ik zou jullie zeker aanraden dit boek te lezen, omdat het erg grappig is. Je bent er ook zomaar doorheen, ik heb het in de auto van Denemarken naar Nederland gelezen, en ik had het boek na een uur of 4 uit, geloof ik.

Dus. Heb jij nou zin om een leuk, grappig en niet al te moeilijk boek te lezen? Ga dan snel naar de bibliotheek en haal dit boek.

Veel leesplezier!

x Bookgeek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s