Een potje vol liefde

Hoi!

Valentijnsdag zit er weer aan te komen, en dat betekent dat het weer tijd is om de mensen om je heen te laten zien dat je om ze geeft. Daarom ga ik jullie vandaag wat leuke ideetjes laten zien om te geven aan je geliefden!

Als je een creatieveling bent, is het erg leuk om zelf een kaartje te knutselen. Dit zijn een paar voorbeelden, maar je kunt natuurlijk ook iets heel anders verzinnen.

Liefde gaat door de maag! Als je iets minder creatief  bent of gewoon geen tijd of zin hebt om veel te knutselen, dan kun je natuurlijk altijd iets lekkers bakken. Een hartvormige pizza, hartvormige cupcakes of brownies, of een flesje met snoephartjes erin.

Als je nou geen keukenprins(es) bent, maar wel erg goed met computers, dan kun je natuurlijk ook een leuk filmpje maken voor je vriend of vriendin! Met moviemaker kun je wat foto’s en filmpjes na elkaar af laten spelen. Dan nog een romantisch muziekje eronder, en klaar! Of misschien film je jullie dates wel eens, dan kun je daar een filmpje van maken! Alles kan, en je lover vindt het vast heel romantisch.

Natuurlijk hoef je niet meteen met cadeautjes te strooien, je kunt ook gewoon iets voor een ander doen. Help je vader/moeder eens met afwassen, geef je broertje een dikke knuffel en geef je kat een extra snoepje. Op die manier laat je zien dat je om ze geeft, en dat is de bedoeling van Valentijn, toch?

Ik wens jullie allemaal een fijne valentijn, en dan zie ik jullie volgende week weer!

x Bookgeek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s